Снимка: Булфото, архивРемонт на българския участък на Дунав мост край Русе

...
Снимка: Булфото, архивРемонт на българския участък на Дунав мост край Русе
Коментари Харесай

Започва ремонт на българския участък на Дунав мост

Снимка: Булфото, списък

Ремонт на българския сектор на " Дунав мост " край Русе стартира през днешния ден. Въпреки че непрекъснато се прави поддръжка на оборудването, настилката му е амортизирана от интензивния трафик и ремонтът не търпи отсрочване.

Планът за ремонта е да бъде четири дни - от през днешния ден до четвъртък. В този сектор придвижването ще минава единствено в една лента, ще има сигналисти.

" Умоляваме всички водачи, които ще употребяват моста, да се преценяват с тази краткотрайна организация на придвижването ", сподели инж. Стамен Савов – шеф на АПИ-Русе.

Днес придвижването на " Дунав мост " след 20 ч. до среднощ ще бъде прекратено напълно, в това число и на влаковете, заради спецификата на материала, който ще се употребява за ремонт на бетоновите панели на моста.

Според инж. Савов в този диапазон от време ще бъде затруден трафикът на товарните транспорти.

" Изключително налага се да се случи този ремонт и няма по какъв различен метод да го създадем, с цел да можем да подсигуряваме експлоатационната валидност на оборудването ", обясни той.

Инженерът добави, че идните превалявания няма да попречат на работата.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР